maanantai 4. tammikuuta 2016

Tonttujen töitä

Joulu tuli ja joulu meni. Tänä vuonna olin koulutöistä niin stressaantunut, etten edes tajunnut mitä joulun odottaminen tarkoitti. Odottelin joulua tekemättä ihmeemmin mitään muuta kuin kouluhommia, kunnes lopulta kolmisen viikkoa ennen joulua tajusin, että kyseiseen juhlaan liittyy yleensä jotain lahjoja...

Tonttujen töitä ompelukoneen äärellä olivat tänä jouluna pieni huppari ja potkupuku/haalariasu.
Huppariin en itse henkilökohtaisesti ollut täysin tai ollenkaan tyytyväinen. Monien kaavojen leikkauksessa tapahtuneiden virheiden takia hihojen resoreista ei tullut tuplapitkiä, ei myöskään hupparin helmaresorista. Myös hupun reunus oli vaikea ommella eikä mielestäni loppujen lopuksi onnistunut lainkaan nätisti. Onneksi kiva, värjätty collegekangas pörröisellä nurjalla puolella yhdistettynä ruosteenoransseihin resoreihin pelasti kuitenkin paljon, vaikka pari ommelta menivätkin täydellisen sijaan tyydyttävästi. (Ai miten niin perfektionisti?)
Haalariasuun sen sijaan olinkin tyytyväinen hupparinkin edestä. Haalariasussa onnistuin yli omienikin odotusten, ja "piilovetoketju" tavallisella vetoketjulla onnistui ompeleidensa puolesta täydellisesti. Paljon vaikutti myös simppelit mutta kivat leikkaukset kaavoissa. Kaavat näihin molempiin sain siskon varastoista.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti