perjantai 28. elokuuta 2015

Rannustimet

Kesän loppu on hujahtanut melkeinpä siinä, kun on opetellut neulomaan järkevissä määrissä eli lopettamaan silloin, kun liikkeet alkaa rasittaa kättä. Sitten alkoikin jo tuutorointi ja tuntuu, että melkein mitään ei ole saanut aikaan vaikka onkin tehnyt paljon. Meidän linjan uuden opiskelijat on nyt tutustutettu yliopistoelämään mahdollisimman hyvin. Toivottavasti muistavat vielä, että orientoivankin viikon jälkeen saa kysyä apua.

Näin jälkikäteen harmittaa, että olin ensimmäisenä vuonna niin armottoman väsynyt. Olisihan sitä voinut ottaa ilon irti yliopistoelämästä ja verkostoinnin jalosta taidosta jo silloin. Ehkä nyt kakkosvuonnakin on ihan hyvä aika aloittaa aktiivisempi toimintaan osallistuminen.

Hiukan on kotonakin käsitöitä kuitenkin tehty, ja rannustimet sain viimein eilen illalla pääteltyä. Langat sain anopiltani, hän oli jossakin käsityötapahtumassa nähnyt langat ja tuumannut niiden olevan minun näköisiä. Lankoja on vielä melko runsaasti jäljellä, ja ymmärtääkseni ovat Seitsemää Veljestä tai vastaavaa lankaa, joten langoista riittäisi varmasti vielä villasukkiin.

Isoin lankakerä on pietaryrtillä värjättyä - kahdesta muusta en sitten varmuudella voikaan mitään sanoa...

 
Viime aikoina olen pyörinyt paljon Pinterestissä keräämässä inspiraatiota. Sieltä sain inspiraation "fair isle" -nimisen kuvion toteutukseen tai ainakin sen yrittämiseen.
 

 
Viilenevän elokuun täyttämin terveisin, Minsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti